Ebru Gündeş Alara Zarrab / Ebru Gündeş'le Reza Zarrab New York'ta birbirine girdi ... / Ayni babasi bu arada alara'nın babası reza zarrab'a olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Ebru Gündeş Alara Zarrab / Ebru Gündeş'le Reza Zarrab New York'ta birbirine girdi ... / Ayni babasi bu arada alara'nın babası reza zarrab'a olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.. 2 şarkı besteleyerek ortak arkadaşları aracılığı ile bu şarkıyı ebru gündeş'e gönderdi. Kızını kamuoyundan köşe bucak saklayan gündeş'in abd vizesi alması akıllarda yeni soru. Beyaz tv 88.192 lượt xem2 năm trước. Ebru gündeş ve kizi alara bodrum'da tati̇lde! Şarkı sözleri yazan,sibel can ve i̇brahim tatlıses'e şarkılar veren reza zarrab, kendisinden 10 yaş büyük ebru gündeş'le müziğe olan ilgisi sayesinde tanışma fırsatı buldu.

Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. Ebru gündeş, kızı babasından haber alamasın diye yapmadığını bırakmadı! Zarrab ile gündeş, çocuklarını objektiflerden uzak tutup göz önünde bulundurmamayı tercih ettiler tatil rotalarını. Türkiye'deki mal varlığına el konulan zarrab'ın kızının da mal varlığına el konuldu. Çünkü reza zarrab boşanmak istemiyor.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın kızı Alara'nın son hali ...
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın kızı Alara'nın son hali ... from i.medyafaresi.com
Bunun nedeni ise evlenmeden önce yaptıkları evlilik sözleşmesi. Ebru gündeş yakınlarına ''alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. 15 ekim 2011'de de reza zarrab ile ebru i̇şte alara zarrab'in son hali. Ebru gündeş, reza zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı. En doğal hali ile zaman zaman dalgın ve düşünceli olduğu gözlenen. 2011'de alara zarrab dünyaya geldi. Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk önce ona yedirdi♦️.

Bu olaydan çok etkilenen ebru gündeş, zarrab ile buluşmak istediğini söyledi.

Bodrum'da arkadaşının evinde mangal partisine katılan gündeş, uzun süre sonra ilk defa kızıyla görüntü verdi. Ebru gündeş'in mal varlığına el konulmadı. Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk kez ona yedirdi. Gündeş'in, kızı alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürülüyor. İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili amerika'da görülen davanın önemli ismi reza zarrab, geçen günlerde ebru gündeş yakınlarına ''alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Beş yıllık suskunluğunu 'aşık' isimli yeni albümüyle bozan ve ortalığı kasıp kavuran ebru gündeş, kutsal topraklarla buluştu. Abd'nin i̇ran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan new york'ta yargılanan i̇ran asıllı reza zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı ebru gündeş, kızı alara ile birlikte thy'nin tk 003 sefer sayılı uçağı ile new york'a geldi. Reza zarrab'ın casusluk soruşturması kapsamında el konulan kanlıca'daki villasında oturmaya devam eden ebru gündeş'in, kızı alara zarrab'ın babasının durumundan haberdar olmaması için evdeki tüm elektronik aletlerin internet bağlantısını kestiği iddia edildi. Zarrab'ın eşi ebru gündeş, bugün, kızı alara zarrab ile birlikte new york'a gitti. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Reza zarrab geçen hafta restaurant da görüntülenmişti!. 2010 yılında reza zarrab ile evlenen gündeş, 1 yıl sonra kızı alara'yı dünyaya getirmişti. Ebru gündeş, kızı babasından haber alamasın diye yapmadığını bırakmadı!

Zarrab daha sonra itirafçı oldu ve türkiye aleyhine verdiği ifadelerle cezaevinden çıkıp new york'ta lüks bir hayat yaşamaya başladı. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Ebru gündeş'in kızı alara zarrab, yıllar sonra ilk defa görüntülendi. İşte zarrab ve ebru gündeş'in kızları alara zarrab.

Ebru Gündeş'in kızı Alara'yla ilk pozu - Magazin Haberleri ...
Ebru Gündeş'in kızı Alara'yla ilk pozu - Magazin Haberleri ... from images.bursadabugun.com
Rıza zarrab'ın, ebru gündeş ile müşterek kızı alara sarraf'ın da aralarında bulunduğu 22 yakının mal varlıklarına el konulmasına ilişkin listede bu açıklamanın kısa süre sonrasında zarrab'ın mallarına el konulması adına yasal süreç başlatılmış ancak ebru gündeş'in malları konu dışı bırakılmıştı. Ebru gündeş ve kizi alara bodrum'da tati̇lde! Şarkıcı ebru gündeş'in abd vizesi alması, türkiye aleyhine verdiği ifade ile hapisten çıkan ve abd'de kaçak yaşayan kocası reza zarrab'la barışacağı alara zarrab'ın annesi ile türkiye'de yaşadığı biliniyor. Türkiye'deki mal varlığına el konulan zarrab'ın kızının da mal varlığına el konuldu. Gündeş'in, kızı alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürülüyor. Ebru gündeş, kızı alara son dönemlerde eşi reza zarrab ile oldukça sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ebru gündeş, şimdi de kızı alara zarrab için evinde aldığı önlemlerle gündem oldu. 2011'de alara zarrab dünyaya geldi. 2010 yılında reza zarrab ile evlenen gündeş, 1 yıl sonra kızı alara'yı dünyaya getirmişti.

Ebru gündeş'in aşırı kiloları dikkat çekti!

Rıza zarrab'ın, ebru gündeş ile müşterek kızı alara sarraf'ın da aralarında bulunduğu 22 yakının mal varlıklarına el konulmasına ilişkin listede bu açıklamanın kısa süre sonrasında zarrab'ın mallarına el konulması adına yasal süreç başlatılmış ancak ebru gündeş'in malları konu dışı bırakılmıştı. Keza, ebru gündeş'in de artık istediğini zannetmiyorum. Yaklaşık bir aydır bodrum'da 7 milyon euroluk ultra lüks teknelerinde kızları alara'yla tatil yapan gündeş ve zarrab çifti üç gün önce i̇stanbul'dan gelen i̇brahim tatlıses eski eşi derya. Şarkıcı ebru gündeş'in abd vizesi alması, türkiye aleyhine verdiği ifade ile hapisten çıkan ve abd'de kaçak yaşayan kocası reza zarrab'la barışacağı alara zarrab'ın annesi ile türkiye'de yaşadığı biliniyor. Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk kez ona yedirdi. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına gitme kararı aldı. Çünkü reza zarrab boşanmak istemiyor. 2 şarkı besteleyerek ortak arkadaşları aracılığı ile bu şarkıyı ebru gündeş'e gönderdi. Havuz başında gerçekleşen partide ufak alara ilgi odağı olurken; Türkiye'deki mal varlığına el konulan zarrab'ın kızının da mal varlığına el konuldu. Reza zarrab, eşi ebru gündeş ve kızı alara ile gittiği miami'de gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Zarrab daha sonra itirafçı oldu ve türkiye aleyhine verdiği ifadelerle cezaevinden çıkıp new york'ta lüks bir hayat yaşamaya başladı. Ebru gündeş, reza zarrab'ın ağabeyinin 2005 yılındaki düğününde sahne almıştı.

En doğal hali ile zaman zaman dalgın ve düşünceli olduğu gözlenen. İyi parti erzurum milletvekili naci cinisli, şarkıcı ebru gündeş ile kızının vip girişini kullanarak atatürk havalimanı'ndan abd'nin new york kentine gittiğini duyurdu. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Bodrum'da arkadaşının evinde mangal partisine katılan gündeş, uzun süre sonra ilk defa kızıyla görüntü verdi. İlgi̇ odaği oldu havuz başında gerçekleşen partide minik alara ilgi odağı olurken;

Acı haberi böyle öğrendi | 8 - Milliyet Foto Galeri
Acı haberi böyle öğrendi | 8 - Milliyet Foto Galeri from gcube.milliyet.com.tr
Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. 2010 yılında reza zarrab ile evlenen gündeş, 1 yıl sonra kızı alara'yı dünyaya getirmişti. Ebru gündeş, kızı babasından haber alamasın diye yapmadığını bırakmadı! Ebru gündeş ve kizi alara bodrum'da tati̇lde! Zarrab daha sonra itirafçı oldu ve türkiye aleyhine verdiği ifadelerle cezaevinden çıkıp new york'ta lüks bir hayat yaşamaya başladı. Ebru gündeş'in aşırı kiloları dikkat çekti! Şarkıcı ebru gündeş'in abd vizesi alması, türkiye aleyhine verdiği ifade ile hapisten çıkan ve abd'de kaçak yaşayan kocası reza zarrab'la barışacağı alara zarrab'ın annesi ile türkiye'de yaşadığı biliniyor. Ebru gündeş, kızı alara son dönemlerde eşi reza zarrab ile oldukça sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ebru gündeş, şimdi de kızı alara zarrab için evinde aldığı önlemlerle gündem oldu.

Ebru gündeş, kızı alara son dönemlerde eşi reza zarrab ile oldukça sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ebru gündeş, şimdi de kızı alara zarrab için evinde aldığı önlemlerle gündem oldu.

Keza, ebru gündeş'in de artık istediğini zannetmiyorum. Görüntülendiklerinin farkına varmayan anne ve. Ebru gündeş, abd'de bulunan eşi reza zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. Kızıyla yakından ilgilenen gündeş, pişen etleri de ilk önce ona yedirdi♦️. Ebru gündeş ve kızı alara zarrab yıllar sonra i̇lk kez görüntülendi. Zarrab daha sonra itirafçı oldu ve türkiye aleyhine verdiği ifadelerle cezaevinden çıkıp new york'ta lüks bir hayat yaşamaya başladı. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. / alara annesini ön sıradan izledi. İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili amerika'da görülen davanın önemli ismi reza zarrab, geçen günlerde ebru gündeş yakınlarına ''alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Reza zarrab, eşi ebru gündeş ve kızı alara ile gittiği miami'de gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Reza zarrab geçen hafta restaurant da görüntülenmişti!. Şarkıcı ebru gündeş'in abd vizesi alması, türkiye aleyhine verdiği ifade ile hapisten çıkan ve abd'de kaçak yaşayan kocası reza zarrab'la barışacağı alara zarrab'ın annesi ile türkiye'de yaşadığı biliniyor. Ebru gündeş'in mal varlığına el konulmadı.

Alara zarrab'ın şu an üzerine hangi mal varlıklarının olduğu bilinmiyor ebru gündeş. Ebru gündeş ve reza zarrab'ın yat keyfi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook